GE-COST 2001 SRL este o societate infiinata in 2001 avand ca principale domenii de activitate: organizarea de evenimente si conferinte; servicii de agentii de turism touroperatoare; furnizare programe de FPC acreditate ANC; organizarea de vizite transnationale (inclusiv suport local si international pentru implementarea acestor activitati in proiectele POSDRU); organizarea si gestionarea productiei programelor proprii.

Calitatea produselor, eficienta, creativitatea si profesionalismul echipei (departamentul marketing, departamentul vanzari, departamentul rezervari, departamentul transport, agenti, lectori, team-leaderi, ghizi) care se afla la fiecare pas alaturi de client si este interesata permanent de bunastarea acestuia, sunt cateva dintre premizele ce stau la baza atingerii obiectivelor firmei.

Incepand din anul 2011, GE-COST 2001 SRL este implicata activ in derularea proiectelor cu finantare externa (POSDRU si REGIO), participand in mod direct atat la implementarea activitatilor de management, promovare si publicitate, cat si la cele de furnizare programe de FPC.

Astfel, GE-COST 2001 SRL este beneficiar al unui proiect din cadrul DMI 5.1, fiind responsabil atat cu managementul tehnico-financiar, precum si cu organizarea si supervizarea a 10 dintre cele 11 activitati propuse. Proiectul se adreseaza somerilor si persoanelor in cautarea unui loc de munca, si urmareste informarea si consilierea acestora, formarea profesionala prin participarea la cursuri de calificare / specializare, furnizarea de servicii de mediere precum si asistenta in vederea initierii unei afaceri.

In dezvoltarea si implementarea proiectelor POSDRU, GE-COST 2001 SRL a dezvoltat parteneriate cu institutii publice specializate in servicii de ocupare, respectiv AJOFM-uri din regiunile de implementare.

GE-COST 2001 SRL este partener in 3 proiecte din cadrul AP6, DMI 6.1 fiind responsabil cu formarea profesionala a persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile si cu infiintarea a 6 Structuri de Economie Sociala, in zonele urbane si rurale ale judetului Bucuresti Ilfov si in 3 proiecte din cadrul AP2, DMI 2.3, fiind responsabil cu activitati specifice de management, activitati de informare si publicitate adresate grupului tinta si activitati de formare profesionala pentru angajati institutii private.

Compania lucreaza cu o echipa de experti interni si externi din toata tara, pregatiti oricand sa satisfaca cele mai exigente cerinte pentru lucrari de un inalt nivel de competenta. Credem ca accesul egal si nediscriminatoriu la consiliere si formare profesionala a oamenilor este conditia esentiala reala pentru adaptarea sectorului public si privat la conditiile economice concurentiale de pe piata unica europeana.

Firma este afiliata/autorizata urmatoarelor organisme:

 • 2015 – autorizatii de formare profesionala emise de catre Autoritatea Nationala de Certificare pentru meseriile / competentele: Agent vanzari, Contabil, Competente antreprenoriale, Limba engleza
 • 2014 – autorizatii de formare profesionala emise de catre Autoritatea Nationala de Certificare pentru meseriile: manichiurist-pedichiurist, camerista, macelar, inspector resurse umane, cosmetician si receptioner hotel;
 • 2013 – autorizatii de formare profesionala emise de catre ANC, oferind cursuri de: expert achizitii publice si agent de securitate;
 • 2011 – membru al Pactului Regional pentru Ocuparea Fortei de Munca si Incluziune Sociala Bucuresti-Ilfov;
 • 2009 – membru al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti;
 • 2005 – membru al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism – ANAT.

Calitatea serviciilor oferite este garantata prin prisma experientei insumate pana in prezent in cadrul parteneriatelor cu institutii precum:

 • Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale;
 • Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca;
 • Ministerul Administratiei si Internelor;
 • Ministerul Apararii Nationale;
 • Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului;
 • Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania;
 • Institutul Bancar Roman;
 • RPG Security;
 • Asociatia Comunelor din Romania etc.